біологія; екологія; здоров'я; харчові технології; хімічні технології
Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Biota. Human. Technology
Головна
Про журнал
Цілі та проблематика
Індексування та Архівування
Редакційна колегія
Процес рецензування
Публікаційна етика
Заява про відкритий доступ
Політика плагіату
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Для авторів
Керівництво для авторів
Авторське право та ліцензування
Заява про конфіденційність
Про нас
Контактна інформація
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 2 (2022): BHT 2_2022
№ 2 (2022): BHT 2_2022
Опубліковано:
29.12.2022
Весь випуск
BHT 2_2022
ФІТОБІОТА
ВИДИ РОДУ DROSERA L. ФЛОРИ УКРАЇНИ
Олександр Рак, Петро Бузунко, Іванна Солоха
7-20
Rak et al.pdf
МІКРОБІОТА
КІЛЬКІСНИЙ АНАЛІЗ ЕНТЕРОКОКІВ, ВИДІЛЕНИХ З МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
Любов Зелена, Наталія Ткачук, Олена Охмат, Сабріна Невмивака
22-29
Zelena et al.pdf (English)
АНТИБАКТЕРІАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ЕТАНОЛЬНИХ ЕКСТРАКТІВ, ОТРИМАНИХ З ЛИСТЯ ДЕЯКИХ РОСЛИН, ЩО НАЛЕЖАТЬ ДО РОДУ SANSEVIERIA THUNB. ЩОДО ШТАМУ ACINETOBACTER BAUMANNII
Галина Ткаченко, Людмила Буюн, Наталія Курхалюк, Мирослава Маринюк
30-43
Tkachenko et al.pdf (English)
ЛЮДИНА ТА ЇЇ ЗДОРОВ'Я
АНАЛІЗ УЯВЛЕНЬ РЕСПОНДЕНТІВ ЩОДО РОЛІ ХОЛЕСТЕРИНУ У ФІЗІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ
Пауліна Лабуда, Галина Ткаченко, Наталія Курхалюк
45-66
Labuda et al.pdf (English)
ПЕРЕКИСНЕ ОКИСНЕННЯ ЛІПІДІВ У КРОВІ ЧОЛОВІКІВ ТА ЖІНОК ХВОРИХ НА ІНФАРКТ МІОКАРДА ТА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ 2 ТИПУ
Наталія Курхалюк, Криштоф Тота, Малгожата Дубік-Тота, Галина Ткаченко
67-78
Kurhaluk et al._1.pdf (English)
РІВЕНЬ АЛЬДЕГІДНИХ ТА КЕТОНОВИХ ПОХІДНИХ ОКИСНЮВАЛЬНО ЗМОДИФІКОВАНИХ БІЛКІВ У КРОВІ ЧОЛОВІКІВ ТА ЖІНОК З ІНФАРКТОМ МІОКАРДА ТА ГІПОТИРЕОЗОМ
Наталія Курхалюк, Криштоф Тота, Малгожата Дубік-Тота, Галина Ткаченко
79-91
Kurhaluk et al._2.pdf (English)
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИСОКОБІЛКОВОГО ФЕРМЕНТОВАНОГО НАПОЮ НА РОСЛИННІЙ ОСНОВІ
Ганна Новік, Надія Лапицька, Тамара Листопад, Поліна Бойченко, Аліна Савченко
93-105
Novik et al.pdf (English)
ВПЛИВ ОЛІЇ ПЛОДІВ ШИПШИНИ НА ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ХЛІБА ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНОГО
Надія Лапицька, Ольга Сиза, Олена Городиська, Олеся Савченко, Євген Ребенок
106-117
Lapytska et al.pdf
ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ
ОПТИМІЗАЦІЯ СКЛАДУ РОЗЧИННИКА ДЛЯ ЕКСТРАКЦІЇ ПРИРОДНИХ ОРГАНІЧНИХ СПОЛУК ІЗ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПОДАЛЬШОГО ЇХ ВИКОРИСТАННЯ В ПРАКТИЦІ АНТИКОРОЗІЙНОГО ЗАХИСТУ
Вікторія Воробйова
119-128
Vorobyova.pdf (English)
СИНТЕЗ ТА ДОКЛІНІЧНЕ ВИВЧЕННЯ АНТИОКСИДАНТНОЇ АКТИВНОСТІ ПОХІДНИХ [1,2,4]ТРИАЗОЛО[1,5-а]ПІРИДИНУ
Олександр Смольський, Олександр Макей, Віктор Янченко, Вячеслав Полетай
129-141
Smolsky et al.pdf
Мова
Українська
English