Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Biota. Human. Technology
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Про нас
Про журнал
Подання
Процес рецензування
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 1 (2022): BHT 1_2022
№ 1 (2022): BHT 1_2022
Опубліковано:
29.09.2022
Весь випуск
BHT 1_2022
ФІТОБІОТА
ІNWAZYJNE GATUNKI FLORY MIASTA CZERNIHÓW (UKRAINA)
Олександр Лукаш, Ірина Мірошник, Володимир Бойко
7-19
BHT 1_2022-lukash
ВИКОРИСТАННЯ БІОМАСИ ДЛЯ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ПОТРЕБ У ПІВНІЧНИХ ОБЛАСТЯХ УКРАЇНИ
Світлана Кирієнко
20-31
BHT 1_2022-kyriienko
МІКРОБІОТА
ВИДІЛЕННЯ АКТИНОБАКТЕРІЙ З ФЕРОСФЕРИ ҐРУНТУ ТА ЇХ ІДЕНТИФІКАЦІЯ
Наталія Ткачук, Любов Зелена, Євгеній Ольховик
BHT 1_2022-tkachuk
ФУНКЦІОНУВАННЯ БІОЛОГІЧНИХ СИСТЕМ
ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ СТАН ДИХАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ПІДЛІТКІВ З РІЗНИМИ ТИПАМИ ФІЗИЧНОГО РОЗВИТКУ
Катерина Семененко, Наталія Демченко
56-65
BHT 1_2022-semenenko
EFFECT OF ROSEMARY ESSENTIAL OIL ON LIPID PEROXIDATION IN THE WALNUTS OIL
Halyna Tkachenko, Natalia Kurhaluk, Myroslava Maryniuk, Maryna Opryshko, Oleksandr Gyrenko, Lyudmyla Buyun
46-55
BHT 1_2022-tkachenko
БІОТИЧНА РЕГУЛЯЦІЯ ДОВКІЛЛЯ
ЕКСКРЕТОРНА ФУНКЦІЯ ПЕЧІНКИ РИБ ЯК ПОКАЗНИК ХІМІЧНОГО АНТРОПОГЕННОГО ЗАБРУДНЕННЯ ВОДОЙМ
Вячеслав Полетай
74-81
BHT 1_2022-poletay
МІКРОМІЦЕТИ ШКІРИ ТА ЗЯБЕР КОРОПА ЗА ДІЇ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН
Ольга Мехед, Лідія Полотнянко, Аліна Папка
67-73
BHT 1_2022-mekhed
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ДОСЛІДЖЕННЯ СКЛАДУ МІКРОФЛОРИ ЗАКВАСОК СПОНТАННОГО БРОДІННЯ ДЛЯ ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
Ольга Сиза, Олеся Савченко; Ірина Журок; Надія Лапицька, Олена Городиська
83-96
BHT 1_2022-syza
ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ
КВАНТОВО-ХІМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА НОВИХ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ ПОХІДНИХ [1,2,4]ТРИАЗОЛО[1,5-А]ПІРИМІДИНУ
Олена Бондар, Катерина Василенко, Олександр Макей, Ірина Курмакова
98-106
BHT 1_2022-bondar
ОЦІНКА ВМІСТУ РУХОМИХ ФОРМ Fе, Zn, Cu, Cd ТА Pb В ҐРУНТІ
Олена Купчик, Анастасія Савонова
107-115
BHT 1_2022-kupchyk
Мова
Українська
English