biology; ecology; health; food technology; chemical technology
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Biota. Human. Technology
Home
About the Journal
Aims and Scope
Publication Ethics and Publication Malpractice Statement
Editorial Board
Indexing & Archiving
Open access policy and adherence to open science principles
Peer-review process
Plagiarism policy
Research ethics policy
Policy on Generative Artificial Intelligence and AI-enabled Technologies
Current
Archives
Announcements
For authors
Instructions for authors
Article Processing Charge
Copyright and Licensing
Privacy Statement
Contacts and Support
Search
Login
Home
/
Archives
/
No. 1 (2022): BHT 1_2022
No. 1 (2022): BHT 1_2022
Published:
2022-09-29
Full Issue
BHT 1_2022 (Українська)
PHYTOBIOTA
ІNWAZYJNE GATUNKI FLORY MIASTA CZERNIHÓW (UKRAINA)
Олександр Лукаш, Ірина Мірошник, Володимир Бойко
7-19
BHT 1_2022-lukash (Українська)
ВИКОРИСТАННЯ БІОМАСИ ДЛЯ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ПОТРЕБ У ПІВНІЧНИХ ОБЛАСТЯХ УКРАЇНИ
Світлана Кирієнко
20-31
BHT 1_2022-kyriienko (Українська)
MICROBIOTA
ВИДІЛЕННЯ АКТИНОБАКТЕРІЙ З ФЕРОСФЕРИ ҐРУНТУ ТА ЇХ ІДЕНТИФІКАЦІЯ
Наталія Ткачук, Любов Зелена, Євгеній Ольховик
BHT 1_2022-tkachuk (Українська)
FUNCTIONING OF BIOLOGICAL SYSTEMS
ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ СТАН ДИХАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ПІДЛІТКІВ З РІЗНИМИ ТИПАМИ ФІЗИЧНОГО РОЗВИТКУ
Катерина Семененко, Наталія Демченко
56-65
BHT 1_2022-semenenko (Українська)
EFFECT OF ROSEMARY ESSENTIAL OIL ON LIPID PEROXIDATION IN THE WALNUTS OIL
Halyna Tkachenko, Natalia Kurhaluk, Myroslava Maryniuk, Maryna Opryshko, Oleksandr Gyrenko, Lyudmyla Buyun
46-55
BHT 1_2022-tkachenko (Українська)
BIOTIC REGULATION OF THE ENVIRONMENT
ЕКСКРЕТОРНА ФУНКЦІЯ ПЕЧІНКИ РИБ ЯК ПОКАЗНИК ХІМІЧНОГО АНТРОПОГЕННОГО ЗАБРУДНЕННЯ ВОДОЙМ
Вячеслав Полетай
74-81
BHT 1_2022-poletay (Українська)
МІКРОМІЦЕТИ ШКІРИ ТА ЗЯБЕР КОРОПА ЗА ДІЇ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН
Ольга Мехед, Лідія Полотнянко, Аліна Папка
67-73
BHT 1_2022-mekhed (Українська)
FOOD TECHNOLOGIES
ДОСЛІДЖЕННЯ СКЛАДУ МІКРОФЛОРИ ЗАКВАСОК СПОНТАННОГО БРОДІННЯ ДЛЯ ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
Ольга Сиза, Олеся Савченко; Ірина Журок; Надія Лапицька, Олена Городиська
83-96
BHT 1_2022-syza (Українська)
CHEMICAL TECHNOLOGIES
КВАНТОВО-ХІМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА НОВИХ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ ПОХІДНИХ [1,2,4]ТРИАЗОЛО[1,5-А]ПІРИМІДИНУ
Олена Бондар, Катерина Василенко, Олександр Макей, Ірина Курмакова
98-106
BHT 1_2022-bondar (Українська)
ОЦІНКА ВМІСТУ РУХОМИХ ФОРМ Fе, Zn, Cu, Cd ТА Pb В ҐРУНТІ
Олена Купчик, Анастасія Савонова
107-115
BHT 1_2022-kupchyk (Українська)
FLAGS
ISSN
2786-6955
Indexing & Archiving
Indexing & Archiving
Repositories
:
WorldCat
Simon Fraser University Library
Open access data services
:
ROAD (Directory of Open Access Scholarly Resources)
Crossref
Indexing
:
Google Scholar
Index Copernicus Indexed and Deposited
EuroPub
Archiving
:
Vernadsky National Library of Ukraine